Pitster Pro
Image default
Recreation / Motorcycles

Koop nu uw professionele tandartsapparatuur bij All Dent!

U kunt voor alle professionele tandartsapparatuur en inrichting van uw praktijk terecht bij All Dent. All Dent richt zich niet alleen op tandartsen, maar ook op orthodontisten en gerelateerde. U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van tandartsapparatuur, maar ook voor ontwerpen om uw praktijk in te laten richten. All Dent verwezenlijkt graag uw wensen. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, kunnen wij onze handen uit de mouwen steken. Wij zorgen er dan voor dat uw praktijk niet alleen bezit over professionele tandartsapparatuur van hoge kwaliteit, maar ook dat de praktijk er verzorgd en netjes uitziet. U kunt in ieder geval bij All Dent terecht voor 3D ontwerpen, schetstekeningen, röntgenmetingen met kernenergiewetsdossier, (lease) tandartsapparatuur, (online) service van de apparatuur en metingen van de waterkwaliteit van uw praktijk. Om alvast een indruk te krijgen van onze inzichten en projecten, kunt u natuurlijk alvast een kijkje nemen op alldent.nl!

Breed aanbod aan tandartsapparatuur beschikbaar

Bij All Dent hebben we vanzelfsprekend ook een breed assortiment aan tandartsapparatuur beschikbaar. De tandartsapparatuur kunt u simpel bestellen via onze webshop, maar u kunt er ook voor kiezen om de tandartsapparatuur te leasen. Wij hebben bijvoorbeeld behandeleenheden, thermodesinfectoren, mengkranen, lasers, werkstoelen, autoclaven, OK-stoelen en kastenwanden beschikbaar. Voor het gehele en gedetailleerde aanbod verwijzen wij u graag naar onze website www.alldent.nl, om zodoende een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden bij All Dent. Daarnaast hebben wij een showroom in Veenendaal, waar u simpel een afspraak kunt maken om een groot deel van ons aanbod in tandartsapparatuur te bekijken. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de tandartsapparatuur of wilt u persoonlijk advies, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Ons team bedient momenteel namelijk wel zevenhonderd praktijken in Nederland en zal u ook graag verder assisteren.

Contact met All Dent

Op de website van All Dent kunt u tevens onze klantreviews bekijken, onze werkwijze, de geschiedenis van All Dent en onze service. U kunt natuurlijk ook rustig even kijken naar ons aanbod. Kortom, neem snel een kijkje op www.alldent.nl en wie weet zien we u binnenkort wel in onze showroom!