Pitster Pro
Image default
Recreation / Motorcycles

Mooie Peugeot scooters en meer

Op zoek naar een nieuwe Peugeot scooter? Dan ben je bij de scooterwinkel Polderscooter.nl zeker aan het juiste adres. Het is dan ook de grootste scooterwinkel van Flevoland die gevestigd is in Dronten. Met een grote showroom van maar liefst 1500 vierkante meter en een werkplaats van dik 150 vierkante meter is deze scooterwinkel zeker in staat om u te kunnen voorzien van een bijvoorbeeld een mooie Peugeot scooter en andere A-Merken.  De winkel biedt zowel sportieve als retro scooters aan, voor ieder wat wils. Polderscooter.nl beschikt over een aantal bussen die zijn ingericht om reparatie of service aan huis te kunnen uitvoeren. Hierover later meer in deze blog.

De mogelijkheden van een Peugeot scooter

Een ruim assortiment aan Peugeot scooters en meer,  de merken die worden aangeboden zijn: BTC, Turbho, Kymco, Piaggio, Vespa,Sym,Monasso, Lifan en natuurlijk Peugeot scooters. Het is mogelijk om te kiezen voor een snorscooter deze gaat 25km/h of een bromscooter die 45km/h als topsnelheid hebben. Een snorscooter is te gebruiken om op het fietspad mee te rijden zowel  binnen als buiten de bebouwde kom. Voor een snorscooter is geen helm nodig. Met een bromscooter rijd je enkel binnen de bebouwde kom op de rijbaan waar ook auto’s rijden, buiten de bebouwde kom geldt ook voor bromscooters dat u op het fietspad moet rijden. In tegenstelling tot een snorscooter geld voor de bromscooters wel een helmplicht. Bij polderscooter.nl worden alle scooters en dus ook de Peugeot scooters voorzien van een schonere motor die voldoet aan alle eisen.  Mocht u nou opzoek zijn naar een 125CC motorscooter dan heeft polderscooter.nl dat voor u. Ook E-bikes worden aangeboden in deze veelzijdige scooter winkel.

Service en onderhoud van uw Peugeot scooter

Bij schade aan bijna alle merken scooters kunt u bij polderscooter aankloppen. Deze winkel zorgt er met hun ervaren team voor dat u snel mogelijk weer op de scooter kunt rijden. Tevens begeleid Polderscooter verzekerings trajecten. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat ga ik u nu uitleggen

  • U belt naar de winkel, de scooter wordt eventueel bij u opgehaald

  • U vult een schadeformulier in en stuurt deze naar uw verzekering.

  • Polderscooter voert een taxatie uit en zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met een expert

  • Nadat de schade expert  naar de scooter heeft gekeken wordt u gecontacteerd over de mogelijkheden 

Zo simpel is het bij Polderscooter.