Pitster Pro
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease

Kies uw nieuwe private lease auto op internet!
Een nieuwe auto kiezen is altijd leuk. Natuurlijk mag u dromen van grote zonnige cabriolets of hippe roadsters, maar de realiteit is dat die in het dagelijks gebruik minder praktisch zijn. Wat heeft u aan een cabriolet in het kille, regenachtige Nederland? En wat moet u met een hippe, lage roadster als u drieëntwintig verkeersdrempels over moeten om uw wijk te verlaten en elke verkeersdrempel een aanslag is op de voorspoiler van uw roadster? Echt, uiteindelijk bent u beter af met, wat Top Gear’s Jeremy Clarkson ‘a reasonably priced’ car noemde, een auto geschikt voor veelvuldig dagelijks gebruik in Nederland. Maar zelfs dan is de lijst met auto’s waaruit u kunt kiezen overweldigend. Om u te helpen bij uw keuze voor uw nieuwe private lease auto introduceert XLEasy de digitale Car configurator.

Simpel en ontspannen uw nieuwe private lease auto samenstellen
Met de digitale Car configurator kunt u op de XLEasy website, uit een voorselectie van populaire auto’s, uw auto kiezen en configureren. Met de digitale Car configurator stelt u uw auto zelf samen uit alle mogelijke opties. Bij elke keuze ziet u direct het effect van uw keuze op het leasebedrag. Confronterend? Wij noemen dat transparant. Zo kunt u precies de auto samenstellen die optimaal past bij u en uw gezin. En het bedrag dat wordt berekend op de website is exact uw maandelijkse leasebedrag. Daar komt geen cent meer bovenop! Heeft u nog vragen tijdens het samenstellen uw auto? Bel even, we nemen graag even de tijd voor u!

Geen gladde verkooppraatjes
Zo kunt u met de digitale Car configurator van XLEasy zelf en op transparante wijze uw nieuwe auto kiezen en samenstellen. Geen gladde verkooppraatjes om u toch een duurder model aan te smeren of om meer opties te slijten. Nooit was de aanschaf van een nieuwe auto zo makkelijk. Heeft u uw auto samengesteld? Stuur uw aanvraag op, dan nemen wij heel snel contact met u op.